image_pdfimage_print

BEKRÄFTA BOKNING

Om du väljer att gå vidare med den preliminära bokningen inom 10 dagar så skickar vi en orderbekräftelse och faktura via epost. Vill du har handlingarna skickade via vanlig post så måste du meddela det till oss vid bokningstillfället. Bokningen bekräftas genom att betala anmälningsavgiften (förskottsbetalningen) enligt betalningsvillkoret på fakturan (normalt 10 dagar efter fakturadatum).

På både orderbekräftelsen och förskottsfakturan finns dagsprogram,  flygtider och namnuppgifter. Det är viktigt att du tittar noga på fakturan och jämför med det detaljerade reseförslag som skickats till dig. Kontakta oss omgående om det finns några oklarheter eller fel med orderbekräftelsen eller fakturan.

Oftast är förskottsbetalningen 10% av resans pris. I några fall är förskottsbetalningen större när flygbiljetterna behöver betalas omgående eller om det är nära avresedatum. Du informeras i så fall om detta före orderbekräftelsen skickas till dig.

Om kunden inte betalar anmälningsavgiften inom 10 dagar efter fakturadatum så riskera kunden att flygstolarna avbokas och vi kan inte garantera att hitta motsvarande bokning om kunden fortfarande vill resa med oss.

Om kunden avbeställer resan efter inbetalning av anmälningsavgiften (förskottsbetalningen) förlorar kunden anmälningsavgiften men har därutöver inga ekonomiska eller juridiska förpliktelser mot Kilimanjaro Safari Agency AB.

Vissa aktiviteter kan medföra ett risktagande. Du ansvarar själv för de eventuella skador Du ådrar Dig vid deltagande i dessa.

Har Du speciella önskemål om kost, måste Du meddela detta vid bokningen. Kilimanjaro Safari Agency meddelar flygbolag, hotell och restauranger men tar inget ansvar för måltidernas sammansättning.

Menu