image_pdfimage_print

BILJETTER OCH VOUCHERS


Oftast skickas flygbiljetter hem till dig via vanlig post ca 3-4 veckor före avresedatum. I vissa fall när flygbiljetterna behöver betalas tidigare så skickas flygbiljetterna någon vecka efter att Kilimanjaro Safari Agency AB har betalat flygbiljetterna.

Det är mycket viktigt att du kontrollerar att alla namn är korrekt stavade. Namnet på flygbiljetten skall överensstämma med hur namnet står i passet. Vissa av flygbolagens bokningssystem har begränsat antal positioner men det viktigaste är att första och sista namnet i passet finns med på flygbokningen. Det är inte någon fara om en enda bokstav är fel men finns det flera fel eller minsta osäkerhet så måste du omgående kontakta oss. Vi kontrollerar flygbokningen med den bokningsinformation som vi fått från kunden/resenären men det är resenärens ansvar att se till att namnet är korrekt.

Flygbranschens huvudspråk är engelska och de svenska bokstäverna å, ä och ö ersätts vanligtvis av a, aa eller ae, o eller oe.

Den enda biljettyp som finns är s k “e-biljett” eller “e-ticket”. Det är en elektronisk biljett där informationen lagras i flygbolagens bokningssystem. Vi skickar dock alltid utskriva e-biljetter via vanlig post och rekommenderar att den utskrivna e-biljetten tas med till incheckningen.

Passet ska vara giltigt 6 månader efter hemkomstdatumet.

Inkvartering, tidtabeller och innehåll kan på grund av olika omständigheter ändras. Får vi kännedom om detta innan avresan meddelas resenärerna. Kilimanjaro Safari Agency bokar biljetter med reguljära flygbolag och tar inget ansvar för deras tjänster.

Inrikesbiljetterna för våra Afrikanska resmål får kunden/resenären alltid på plats, ofta vid genomgången efter ankomst. Detta gäller även eventuella båt- eller bussbiljetter på våra resmål.

En voucher är ett värdebevis som beskriver de tjänster du har betalat för, t ex hotellrum eller utflykt. Det är endast i undantagsfall kunden/resenären behöver ha vouchers med sig.

Våra fullständiga resevillkor finns på följande länk: resevillkor

För frågor kring våra resevillkor, ring oss på 040-54 58 50 eller skicka epost till info@kilimanjarosafari.se

Menu