image_pdfimage_print

 

PRELIMINÄR BOKNING

Priset för flygbiljetterna kan variera kraftigt under året men ju tidigare bokningen görs ju billigare pris kan du få för hela resan. Säsongsmässigt är det framför allt jul- och nyår då priserna för såväl flyg och boende är betydligt högre jämfört med andra tider av året.

Du kan antingen välja ett reseförslag från hemsidan eller välja ett skräddarsytt förslag från oss. Om du bestämmer dig för att resa med oss är det viktigt att du snabbt gör en preliminär bokning för att undvika att priserna stiger till följd av dyrare bokningsklasser hos flygbolaget eller att någon eller några av lodgerna i reseförslaget har hunnit bli fullbokade.

Det kostar ingenting att göra en preliminär bokning. När du gör en preliminärbokning så underlättar det om du skickar namnet eller namnen som de står i ditt pass samt födelsedata (ÅÅÅÅ-MM-DD) och adress. Efter den preliminära bokningen har du 10 dagar dagar på dig att bekäfta resan till det offererade priset. Du kan också välja att bekräfta resan vid ett senare tillfälle med riskerar då samtidgt att biljettpriserna på flyget har stigit eller att flyget liksom en eller flera lodger har blivit fullbokade.

Du riskerar ingenting ekonomiskt förrän du har betalat in anmälningsavgiften (förskottsbetalningen). Det är varje resesällskaps skyldighet att ta del av våra resevillkor. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Menu