image_pdfimage_print

Bergsvandringar i Afrika

Vandra upp till toppen på Afrikas högsta berg Mount Kilimanjaro som också är världens högsta fristående berg. Vi erbjuder också bergsvandring på det näst högsta berget i Tanzania som heter Mount Meru. Det är en vacker väg upp till toppen med klippiga passager den sista dagen upp till toppen. Det behövs ingen klättringskunskap för att nå toppen av bergen och det behövs inte heller rep eller liknande utrustning. Det är obligatorisk med guider för att vandra på Mount Kilimanjaro och Mount Meru.

Tanzania: Mount Kilimanjaro, Machameleden (baspaket) – från 13 900 kr

6 dagars vandring på Afrikas högsta berg, Mount Kilimanjaro, via Machameleden. I priset ingår endast vandringen med våra bergsguider, bärare och kock. Transport till och från berget ingår också (från Arusha eller Moshi).

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machameleden – från 25 500 kr

6 dagars bergsvandring på Mount Kilimanjaro, via Machameleden. Två övernattningar i Arusha med helpension. Flyg till och från Tanzania ingår inkl flygskatt. Pris exklusive flyg: från 17 850 kr

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Maranguleden – från 24 900 kr

6 dagars vandring på Maranguleden inklusive en acklimatiseringsdag på Horombo Hot. En övernattning före och en övernattning efter vandringen med helpension. Flyg med Ethiopian Airlines. Kod TZ-T3. Pris exkl flyg: från 17 250 kr.

Tanzania: Mt Meru och Mt Kilimanjaro – från 33 900 kr

4 dagars vandring på Tanzanias näst högsta berg, Mt Meru. Därefter två vilodagar med helpension innan du fortsätter att vandra upp till toppen på Mt Kilimanjaro via Machameleden. Pris exklusive flyg: 25 900 kr.

Menu