image_pdfimage_print

Safariresor – Upplev riktig safari i Afrika

Vi ordnar safariresor till Afrika. Du kan välja att åka på en av våra gruppresor till Afrika eller i samråd med oss skapa en skräddarsydd resa. Vi är flexibla och du kan välja att boka en hel paketresa eller endast delar av resan genom oss. Med lång erfarenhet av Safari i Kenya, Tanzania och Uganda erbjuder vi dig en oförglömlig upplevelse i Afrikas hjärta.

Kontakta oss gärna för mer information om våra safariresor.

2 dagars safari i Tanzania – från 4 900 kr

Safari i Tanzania med boende på Kudu Lodge. Vi besöker Lake Manyara och Ngorongoro Crater. Avresa varje vecka.

Familjesafari i Tanzania  med Zanzibar (TZ-17) – från 28 900 kr (24 500 kr barn)

3 dagars Tanzaniasafari i Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro Crater samt halvdagsbesök i Monduli Maasai Village. Flyg till Zanzibarmed 6 övernattningar på Kichanga Lodge i Ocean Villa. Flyg till Tanzania ingår inklusive flygskatter.

1-serengeti24 dagars safari i Tanzania och 6 övernattningar på Zanzibar – från 30 000 kr

4 dagars safari i Tanzania i Ngorongoro Crater, Serengeti samt Lake Manyara. Blandat boende på lodger och fina tältcamper med riktiga sängar samt toalett och dusch i varje tält. Flyg till Zanzibar och 1 övernattning i Stenstaden och därefter 5 övernattningar på Z Hotel vid Nungwikusten. Flyg till med Ethiopian Airlines ingår.

1-serengeti35 dagars Tanzaniasafari med 4-stjärnigt hotell på Zanzibar – från 31 900 kr

5 dagars safari i Tanzania i Ngorongoro Crater, Serengeti och Lake Manyara. Blandat boende på lodger och fina tältcamper med riktiga sängar samt toalett och dusch i varje tält. Flyg till Zanzibar och 5 övernattningar på Zanzibar Retreat Hotel eller Kichanga Lodge. Avresa med KLM eller Qatar Ariways inkl flygskatt.

TZ-Monduli-1512-17 dagars Tanzaniasafari med sol&bad på Lazy Lagoon – från 35 900 kr

7 dagar blandat med safari och besök av stambefolkningar. Vi besöker Lake Manyara, Lake Eyasi, Ngorongoro Crater, Serengeti och Monduli Maasai Village. Blandat boende på lodger och fina tältcamper med riktiga sängar samt toalett och dusch i varje tält. Flyg till Dar Es Salaam med 5 övernattningar på den lilla ön Lazy Lagoon. Avresa med KLM eller Qatar Ariways inkl flygskatt.

6 dagars safari i Tanzania  med 5-stjärnigt hotell på Zanzibar – från 38 900 kr

6 dagars safari i Tanzania i Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro Crater samt Tarangire. Flyg till Zanzibar  med 7 övernattningar på Breezes Beach Club & Spa. Flyg till Tanzania ingår inklusive flygskatter. Ni åker förstås i egen privat jeep tillsammans med en av våra guider. Avresa när det passar er.

Välj safariresor precis som du vill ha dem

Det viktigaste för oss är att din safariresa blir precis som du vill ha den, eller ännu bättre. Därför erbjuder vi en rad olika paketresor tillsammans med skräddarsydda lösningar, så att du får uppleva Afrikas savanner på bästa möjliga sätt.

Som exempel kan vi erbjuda safariresor för dig som har en begränsad budget, men även för dig som vill ha mer lyxig upplevelse. Enklast är det om du börjar med att bestämma om du ska resa i grupp eller om du vill ha privata safariresor. Vi hjälper dig med båda delarna.

När du väl har beslutat sättet du vill resa på är det dags att välja destinationen och området.

Parkerna som har allt

Det fantastiska med safariresor i Kenya, Uganda och Tanzania är att varje nationalpark har otroligt mycket att erbjuda. Kändast av alla parkerna är utan tvivel Serengeti som ligger i Tanzania. Hit har vi ordnat mängder av safariresor och därför har vi koll på alla “godbitar”, så att du inte missar något.

Safari i Afrika med mer komfort och äventyr

Vem har sagt att ett äventyr måste vara obekvämt? Vi är övertygade om att en safari i Afrika upplevs på bästa sätt när man är utvilad och får njuta av god mat. Därför inkluderar många av våra paketresor helpension och dessutom permanenta tält där det finns toalett och dusch. Givetvis ingår en safarianpassad jeep i paketen, som gör att resan ut i parkerna blir en upplevelse värd namnet safari.

Mer än safari

Har du flera mål med din resa till Afrika? Safari i Afrika kan vara ett mål, men så kanske det också finns utrymme för lite sol och bad. Nämn gärna dina önskemål för oss, så ser vi till att kombinera dina olika resmål till en fantastisk Afrika-upplevelse.

Trött efter många dagar ute i det vilda? Då föreslår vi att avsluta din safari i Afrika med lite avkoppling på paradisön Zanzibar. I en av våra paketresor erbjuder vi våra kunder en lyxig upplevelse på ett femstjärnigt hotell som bjuder på Spa, dykning och mycket mer.

Menu