image_pdfimage_print

Resor till Tanzania

Safari i Tanzania är en fantastisk upplevelse. Upplev ett Tanzaniasafari  i berömda Serengeti National Park, Ngorongoro Crater, Tarangire National Park eller Lake Manyara Park. Alla dessa områden ligger i de norra delarna av Tanzania. Eller varför inte göra ett besök i reservatet Selous som är ungefär lika stort som Schweiz och där det går att kombinera jeepsafari, vandringssafari och båtsafari?

Resor till Tanzania och bergsvandring

I Tanzania finns även Afrikas högsta berg, Mount Kilimanjaro. Mt Kilimanjaro ingår även i det engelska begreppet “Seven Summits”, det vill säga de högsta bergstopparna i de sju världsdelarna. Kombinera safari och Zanzibar eller safari och Mount Kilimanjaro.
För dig som vill börja klättra direkt rekommenderar vi att flyga direkt till Kilimanjaros flygplats. Det är det smidigaste sättet att börja ditt äventyr.

Resor till Tanzania för alla sinnen

Tanzania har inte bara unik safari och bergsvandring, som nämns ovan, utan också en otroligt vacker kust. Längst denna vackra kust med klarblått vatten är det utan tvivel Zanzibar som lockar allra mest.

På Zanzibar får du en avslappnande sol och bad semester på ett lyxigt sätt. Varför inte besöka några av öns absolut bästa stränder: Nungwi och Kendwa? Zanzibar kallas också kryddön (spice island), och det med all rätta. Ön är en av få platser i världen där saffran produceras och man kan besöka “kryddfarmar” för att se alla världens olika kryddor. Det är verkligen en upplevelse för alla sinnen.

Landinformation

Reseerbjudanden – Tanzania

Safarierbjudanden

TZ-Serengeti-zebraTZ-Monduli2TZ-Serengeti-lejon

Bergsvandringar
[/toggle]

Mount Meru Machameleden bergsvandring6

Menu